01 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση για Ορκωμοσία Πτυχιούχων Τμήματος Προσχολικής Αγωγής Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
sillogosvrefonipiokomonelladas@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 80
Αθήνα, 01/07/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας συγχαίρει τους αποφοίτους του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης που ορκίστηκαν χτες και τους εύχεται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία.

Σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο μας αποτελεί το Συνδικαλιστικό Όργανο των εργαζόμενων Βρεφονηπιοκόμων που έχουν αποφοιτήσει από τα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής των ΤΕΙ της χώρας. Ταυτόχρονα σας πληροφορούμε ότι πρόσφατα ιδρύθηκε το Π.Τ. Μακεδονίας-Θράκης του Συλλόγου μας με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Οι νέοι πτυχιούχοι είναι λογικό να μη γνωρίζουν αναλυτικά τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις τους. Εμείς θα είμαστε στη διάθεσή τους για να τους δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες για τα πρώτα τους βήματα μέσα στον επαγγελματικό μας χώρο. Για τις απορίες και τους προβληματισμούς που θα τους δημιουργηθούν μπορούν να απευθυνθούν στο Σωματείο μας. Ταυτόχρονα μπορούν να γίνουν τακτικά μέλη του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας και να στηρίξουν ενεργά τις προσπάθειές μας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν στα ενημερωτικά δελτία μας για να λαμβάνουν συνεχή πληροφόρηση για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία τους στο sillogosvrefonipiokomonelladas@gmail.com. Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα μέλη του Δ.Σ. στα γραφεία του Σωματείου μας (Σταδίου 48, 8ος όροφος, Γραφείο 21Ν, Αθήνα, Τηλ: 2155505091).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου