10 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση για Ίδρυση Π.Τ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
Αρ. Πρωτ.: 83
Αθήνα,  08/12/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας ενημερώνει ότι αποφάσισε να κάνει ομόφωνα αποδεκτή την αίτηση των μελών που υπηρετούν στις Περιφέρειες Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας για την ίδρυση Περιφερειακού Τμήματος προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη λειτουργία και η υλοποίηση των σκοπών του Σωματείου.
Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ορίζεται ο Δήμος Λαρισαίων γιατί εκεί υπηρετούν τα περισσότερα μέλη. Το Περιφερειακό Τμήμα θα έχει τη σφραγίδα του Σωματείου μας και στο κάτω μέρος της θα αναγράφει «Π.Τ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» αντί για «Σ.Β.Ε.».
Η Τοπική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη της Τοπικής Διοίκησης θα διεξαχθεί μετά τις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. καθώς βάσει του άρθρου 23 παράγραφος β εδάφιο β του Καταστατικού μας το διάστημα που μεσολαβεί για τη λήξη της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι μικρότερο των 6 μηνών. 
Το Περιφερειακό Τμήμα του Σωματείου θα διοικείται από την Τοπική Διοίκηση (Τ.Δ.), η οποία θα αποτελείται από 5 μέλη αν τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος είναι μέχρι 50 και από 7 μέλη αν τα μέλη είναι από 51 και άνω.
Η μαζική συμμετοχή των Βρεφονηπιοκόμων της Θεσσαλίας & της Στερεάς Ελλάδας στο Περιφερειακό Τμήμα θα αναδείξει αφενός τη δυναμική του Κλάδου μας στις συγκεκριμένες περιοχές και θα συμβάλλει αφετέρου στη διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών τους συμφερόντων. Η στήριξη όλων σας στο συγκεκριμένο εγχείρημα κρίνεται απαραίτητη για ένα δυναμικό ξεκίνημα!


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΙΑΤΡΟΥ ΡΑΜΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου