10 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση για Μετονομασία Π.Τ. Κρήτης σε Π.Τ. Κρήτης & Αιγαίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
Αρ. Πρωτ.: 82
Αθήνα,  08/12/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας ενημερώνει ότι αποφάσισε ομόφωνα την Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 9/14-12-2013 Ιδρυτικής Απόφασης του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης ούτως ώστε το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης να συμπεριλάβει την Περιφέρεια Αιγαίου και να μετονομαστεί σε Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης & Αιγαίου. Η τροποποίηση γίνεται προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη λειτουργία και η υλοποίηση των σκοπών του Σωματείου.
Οι Περιφέρειες της Κρήτης και Αιγαίου θα αποτελούν τις γεωγραφικές περιφέρειες που θα πρέπει να υπηρετούν τα μέλη του Σωματείου για να υπαχθούν στο συγκεκριμένο Τμήμα.
Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ορίζεται ο Δήμος Ηρακλείου γιατί εκεί υπηρετούν τα περισσότερα μέλη. Το Περιφερειακό Τμήμα θα έχει τη σφραγίδα του Σωματείου μας και στο κάτω μέρος της θα αναγράφει «Π.Τ. ΚΡΗΤΗΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ» αντί για «Π.Τ. ΚΡΗΤΗΣ».
Η Τοπική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη της Τοπικής Διοίκησης θα διεξαχθεί μετά τις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. καθώς βάσει του άρθρου 23 παράγραφος β εδάφιο β του Καταστατικού μας το διάστημα που μεσολαβεί για τη λήξη της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι μικρότερο των 6 μηνών.
Το Περιφερειακό Τμήμα του Σωματείου θα διοικείται από την Τοπική Διοίκηση (Τ.Δ.), η οποία θα αποτελείται από 7 μέλη αφού τα μέλη του συγκεκριμένου Τμήματος είναι περισσότερα από 51.
Η μαζική συμμετοχή των Βρεφονηπιοκόμων της Κρήτης & του Αιγαίου στο Περιφερειακό Τμήμα θα αναδείξει αφενός τη δυναμική του Κλάδου μας στις συγκεκριμένες περιοχές και θα συμβάλλει αφετέρου στη διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών τους συμφερόντων. Η στήριξη όλων σας στο συγκεκριμένο εγχείρημα κρίνεται απαραίτητη για ένα δυναμικό ξεκίνημα!


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΙΑΤΡΟΥ ΡΑΜΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου