20 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση για την ίδρυση Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου & Ιονίων Νήσων του Σ.Β.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
Αρ. Πρωτ.: 6
Αθήνα,  19/01/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας σας ενημερώνει ότι αποφάσισε να κάνει ομόφωνα αποδεκτή την αίτηση των μελών μας που υπηρετούν στις Περιφέρειες Ηπείρου & Ιονίων Νήσων για την ίδρυση Περιφερειακού Τμήματος προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη λειτουργία και η υλοποίηση των σκοπών του Σωματείου.
Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ορίζεται ο Δήμος Ιωαννιτών γιατί εκεί υπηρετούν τα περισσότερα μέλη. Το Περιφερειακό Τμήμα θα έχει τη σφραγίδα του Σωματείου μας και στο κάτω μέρος της θα αναγράφει «Π.Τ. ΗΠΕΙΡΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ» αντί για «Σ.Β.Ε.».
Το Δ.Σ. του Σωματείου αποφάσισε να ορίσει Προσωρινή Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου & Ιονίων Νήσων μέχρι τη διενέργεια των αρχαιρεσιών αποτελούμενη από τα κάτωθι μέλη:
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Πρόεδρος)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΔΟΚΛΕΙΑ (Γενική Γραμματέας)
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (Ταμίας)
Η Τοπική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη της Τοπικής Διοίκησης θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/03/2015 στις 11:00 π.μ. και θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον θα είναι παρόντα τα μισά συν ένα μέλη του συνολικού αριθμού των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της έδρας. Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία η Τοπική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με τα ίδια θέματα σε 7 ημέρες, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, με όσα μέλη είναι παρόντα. Η θητεία της Τοπικής Διοίκησης που θα αναδειχθεί από τις αρχαιρεσίες θα λήξει μαζί με την θητεία της Κεντρικής Διοίκησης στις 2/3/2016.
Το Περιφερειακό Τμήμα του Σωματείου θα διοικείται από την Τοπική Διοίκηση (Τ.Δ.), η οποία θα αποτελείται από 5 μέλη αν τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος είναι μέχρι 50 και από 7 μέλη αν τα μέλη είναι από 51 και άνω.
Η μαζική συμμετοχή των Βρεφονηπιοκόμων της Ηπείρου & των Ιονίων Νήσων στο Περιφερειακό Τμήμα θα αναδείξει αφενός τη δυναμική του Κλάδου μας στις συγκεκριμένες περιοχές και θα συμβάλλει αφετέρου στη διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών τους συμφερόντων. Η στήριξη όλων σας στο συγκεκριμένο εγχείρημα κρίνεται απαραίτητη για ένα δυναμικό ξεκίνημα!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΑΤΡΟΥ ΡΑΜΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου