15 Ιουλίου 2014

Έγγραφο προς Δήμο Ηρακλείου για Τοποθετήσεις Υπευθύνων στα Γραφεία του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
Αρ. Πρωτ.: 46
Αθήνα,  10/07/2014

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο και Μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η
ΘΕΜΑ: Τοποθετήσεις Υπευθύνων στα Γραφεία του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμοι/-ες κύριοι/-ες,
Το Σωματείο μας αποτελεί το Συνδικαλιστικό Όργανο των εργαζόμενων Βρεφονηπιοκόμων που έχουν αποφοιτήσει από τα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής των ΤΕΙ της χώρας.
Απευθυνόμαστε με την παρούσα επιστολή στο Νομικό σας Πρόσωπο για να σας εκθέσουμε ένα ζήτημα που έχει προκύψει με τις τοποθετήσεις υπευθύνων στα Γραφεία του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας. Πιο συγκεκριμένα, παρατηρούμε ότι δεν τηρούνται σε ορισμένες περιπτώσεις αποφάσεων αυτά που προβλέπει ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΝΠΔΔ (τ. Β’ αρ. φύλλου 2146/16-7-2012), ο οποίος αναφέρει ρητά στο άρθρο 15 ότι: «στο κάθε γραφείο υπεύθυνος ορίζεται μόνιμος υπάλληλος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ από το παιδαγωγικό προσωπικό, κλάδου ΠΕ ή ΤΕ, με απόφαση Προέδρου του Δ.Σ.  
Για αυτό σας καλούμε να προβείτε άμεσα στην τοποθέτηση υπευθύνων στα Γραφεία του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας, επιλέγοντας από υπαλλήλους που έχουν αφενός την εργασιακή σχέση που ορίζει και ανήκουν αφετέρου στις κατηγορίες προσωπικού που προβλέπει ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΝΠΔΔ.
Απευθυνόμαστε με την παρούσα επιστολή στο Νομικό σας Πρόσωπο γιατί έχουμε άμεσο ενδιαφέρον και έννομο συμφέρον παρέμβασης αφού εκπροσωπούμε τα εργαζόμενα μέλη μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΑΤΡΟΥ ΡΑΜΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου